Η INFOTEST (MICROSOFT) ανέθεσε στην STRATIS την εκπόνηση υποδείγματος Τεχνικής Προσφοράς (Πρότυπη Πρόταση) για τον Διαγωνισμό «Κατάρτιση Βασικών Δεξιοτήτων ΤΠΕ» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προσαρμοσμένης στις απαιτήσεις του εντύπου του Υπουργείου. Η Πρότυπη Πρόταση διανεμήθηκε δωρεάν σε όλα ΚΕΚ από την INFOTEST για την διευκόλυνση και υποστήριξή τους στην προετοιμασία και υποβολή προτάσεων στον ως άνω διαγωνισμό.

Προετοιμασία Προτάσεων για υποβολή στον Διαγωνισμό για το έργο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης» για λογαριασμό 12 Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Το αντικείμενο του έργου περιλάμβανε την εκπόνηση του τεχνικού μέρους της πρότασης συμμετοχής των ΚΕΚ στο διαγωνισμό και την εκπόνηση της έκθεσης εξωτερικής αξιολόγησης. (2005)

 

Εκπόνηση 15 εκθέσεων Εξωτερικής Αξιολόγησης για ισάριθμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Εναλλασσόμενης Κατάρτισης ανέργων πτυχιούχων για την ανάπτυξη εξειδικευμένων Δεξιοτήτων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) – έργο ΟΑΕΔ. (2004)

 

Έκδοση Εκπαιδευτικού Υλικού με Τίτλο «Σχεδιασμός – Ανάπτυξη – Λειτουργία Πληροφοριακών Συστημάτων» (Απαραίτητες Γνώσεις για την Ανάπτυξη Εξειδικευμένων Δεξιοτήτων ΤΠΕ) για τις ανάγκες του Έργου του ΟΑΕΔ «Πρόγραμμα εναλλασσόμενης κατάρτισης για την ανάπτυξη εξειδικευμένων δεξιοτήτων Τ.Π.Ε.» (2 τόμοι 1.100 σελίδες).

Εμείς στη Stratis:

  • 16 χρόνια τώρα, στηρίζουμε συμβουλευτικά επιχειρήσεις
  • Σχεδιάζουμε εξατομικευμένες επενδυτικές προτάσεις δίνοντας έμφαση στην καινοτομία
  • Αναλαμβάνουμε πλήρως την σύνταξη των επενδυτικών φακέλων και την παρακολούθηση της επένδυσης
  • Κατανοούμε απόλυτα τις οικονομικές δυσκολίες των ιδιωτών και των επιχειρήσεων
  • Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς όμως καμία έκπτωση στην ποιότητά τους

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, εδώ.


Τηλ: 210-6743835
Δευτέρα έως Παρασκευή,
09:00 με 17:00
e-mail : info@stratis.com.gr

Ή μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας.

Ενημερωθειτε

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κεντρικά Γραφεία

Διεύθυνση: Μιαούλη 7 & Παναγή Τσαλδάρη 24, Μαρούσι - 151 22, Αθήνα

Τηλ: 210 6743835 - 210 6141802

Fax: 210  6146731

Για προγράμματα ΕΣΠΑ: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ή μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Υποκαταστημα

Υποκατάστημα Ηπείρου
Διεύθυνση: Κρυσταλλοπηγή, 46200 Παραμυθιά Θεσπρωτίας


Τηλ: 26516 07044

    

iso logos new