Κοινωνία της πληροφορίας Α.Ε.: Μελέτη Ωρίμανσης για το Τηλεματικό Κέντρο Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημόσιων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) (Ανάλυση Απαιτήσεων, Λειτουργικές και Τεχνικές Προδιαγραφές, εκπόνηση Τεχνικού Δελτίου Έργου/ Υποέργων και Τευχών Προκήρυξης των Διαγωνισμών). (2005)

 

Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» στο πλαίσιο του Μέτρου 2.4 της κατηγορίας πράξης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» - Τεχνική Υποστήριξη της διαδικασίας συγκέντρωσης, παραλαβής, ταξινόμησης, οργάνωσης αξιολόγησης και ένταξης των προτάσεων για τις Προσκλήσεις «Υγεία - Πρόνοια», «Δημόσια Διοίκηση», «GIS» και «Μεταφορές» στο Μέτρο 2.4. (2004)

Εκπόνηση μελέτης για την ανάπτυξη ενός πληροφοριακού συστήματος για την αποτελεσματική διαχείριση της λειτουργίας του Κέντρου. Η μελέτη περιελάμβανε προδιαγραφές της ολοκληρωμένης πληροφοριακής αρχιτεκτονικής η οποία είναι αναγκαία για την υλοποίηση ενός σταθερού και επαρκούς συστήματος. (Αποτύπωση της παρούσας κατάστασης, Πλάνο πληροφοριών και εφαρμογών, Πλάνο ανθρωπίνων πόρων, Πλάνο τεχνολογικής αρχιτεκτονικής, Πλάνο μετάβασης).

Το έργο αυτό υλοποιήθηκε από την LOGOTECH A.E. σε συνεργασία με την STRATIS από τον Νοέμβριο του 2001 έως τον Μάιο του 2002. Διευθυντής του έργου ήταν Γ. Δ/ντής της STRATIS, επικεφαλής Ομάδας Εργασίας του Αναδόχου (ένωση εταιριών Συμβούλων). Το έργο περιλάμβανε Ανάλυση Υφιστάμενης Κατάστασης για το σύνολο των Νομών της Περιφέρειας (συνεντεύξεις με παράγοντες της περιοχής, διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων, καταγραφή υποδομών, προτάσεων έργων, SWOT Analysis κλπ), Επιχειρησιακό Σχεδιασμό (Στρατηγικοί Στόχοι, Μέτρα, κατηγορίες παρεμβάσεων, μεθοδολογία υλοποίησης κλπ) και Σχέδια Δράσης (περιγραφή συγκεκριμένων δράσεων-έργα κατάρτισης, κ.τ.λ.).

Εμείς στη Stratis:

  • 16 χρόνια τώρα, στηρίζουμε συμβουλευτικά επιχειρήσεις
  • Σχεδιάζουμε εξατομικευμένες επενδυτικές προτάσεις δίνοντας έμφαση στην καινοτομία
  • Αναλαμβάνουμε πλήρως την σύνταξη των επενδυτικών φακέλων και την παρακολούθηση της επένδυσης
  • Κατανοούμε απόλυτα τις οικονομικές δυσκολίες των ιδιωτών και των επιχειρήσεων
  • Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς όμως καμία έκπτωση στην ποιότητά τους

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, εδώ.


Τηλ: 210-6743835
Δευτέρα έως Παρασκευή,
09:00 με 17:00
e-mail : info@stratis.com.gr

Ή μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας.

Ενημερωθειτε

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κεντρικά Γραφεία

Διεύθυνση: Μιαούλη 7 & Παναγή Τσαλδάρη 24, Μαρούσι - 151 22, Αθήνα

Τηλ: 210 6743835 - 210 6141802

Fax: 210  6146731

Για προγράμματα ΕΣΠΑ: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ή μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Υποκαταστημα

Υποκατάστημα Ηπείρου
Διεύθυνση: Κρυσταλλοπηγή, 46200 Παραμυθιά Θεσπρωτίας


Τηλ: 26516 07044

    

iso logos new