Η εταιρεία ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΕ δημιουργήθηκε το 1999 από έμπειρους Συμβούλους - Μελετητές με υπερ-εικοσαετή επαγγελματική εμπειρία και εξειδίκευση στην Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων και στον τομέα της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ), τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.Δραστηριοποιείται κυρίως στον Δημόσιο αλλά και στον Ιδιωτικό τομέα, με κύρια αντικείμενα τον σχεδιασμό και την υποστήριξη υλοποίησης έργων Πληροφορικής & Επικοινωνιών τα οποία  εντάσσονται σε διάφορα χρηματοδοτικά πλαίσια όπως το Γ’ ΚΠΣ - ΕΣΠΑ, τα Προγράμματα ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ΘΗΣΕΑΣ, οι Κοινοτικές Πρωτοβουλίες κτλ, και την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών προς τις διαχειριστικές αρχές του δημοσίου και τους τελικoύς δικαιούχους ως Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης. Στα πλαίσια αυτά αναλαμβάνει και την εκπόνηση σχετικών μελετών όπως Επιχειρησιακά Σχέδια, Ωρίμανση Έργων, Τεχνικά Δελτία Έργων, Τεχνικές Προδιαγραφές, Τεύχη Προκήρυξης Διαγωνισμών και Μελέτες Σκοπιμότητας, Ανάλυση Εκπαιδευτικών Αναγκών, Εκπόνηση και υλοποίηση επικοινωνιακής στρατηγικής και δράσεων δημοσιότητας.

Εκτός της Πληροφορικής & των Επικοινωνιών, σημαντικά πεδία δραστηριοποίησης της εταιρίας είναι και οι χώροι της Απασχόλησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης (EQUAL, ΠΕΠ - Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασ  χόλησης,  Ε.Π. «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση» κτλ.), του Περιβάλλοντος, του Τουρισμού, του Πολιτισμού κ.ά.. Επίσης έχει αναπτύξει σημαντική οριζόντια εμπειρία σε μια σειρά από έργα για Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ).

Η STRATIS έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία από την Τρίτη Προγραμματική Περίοδο έχοντας εκπονήσει ένα μεγάλο αριθμό προτάσεων (συμπλήρωση Τεχνικών Δελτίων Έργων) για λογαριασμό τελικών δικαιούχων (Περιφέρειες, ΟΤΑ, Κοινωνικοί & Επαγγελματικοί Φορείς κ.ά.) οι οποίες έχουν υποβληθεί σε αντίστοιχες προσκλήσεις διαφόρων χρηματοδοτικών πλαισίων, όπως το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας (ΕΠ ΚτΠ), τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) (Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης, δράσεις για το Περιβάλλον κ.ά.) και οι πρωτοβουλίες EQUAL, URBACT και INTERREG. Ήδη οι προτάσεις αυτές έχουν ενταχθεί στα αντίστοιχα χρηματοδοτικά πλαίσια και η STRATIS έχει αναλάβει την υλοποίηση των σχετικών με τις δραστηριότητές της έργων. Επίσης δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στην ενημέρωση των φορέων για τις δυνατότητες και τα οφέλη των σχετικών Εθνικών και Κοινοτικών Προγραμμάτων και Πρωτοβουλιών στο πλαίσιο ημερίδων και συναντήσεων εργασίας καθώς και στη δικτύωσή τους με διακρατικούς εταίρους.Η STRATIS έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία από την Τρίτη Προγραμματική Περίοδο έχοντας εκπονήσει ένα μεγάλο αριθμό προτάσεων (συμπλήρωση Τεχνικών Δελτίων Έργων) για λογαριασμό τελικών δικαιούχων (Περιφέρειες, ΟΤΑ, Κοινωνικοί & Επαγγελματικοί Φορείς κ.ά.) οι οποίες έχουν υποβληθεί σε αντίστοιχες προσκλήσεις διαφόρων χρηματοδοτικών πλαισίων, όπως το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας (ΕΠ ΚτΠ), τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) (Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης, δράσεις για το Περιβάλλον κ.ά.) και οι πρωτοβουλίες EQUAL, URBACT και INTERREG. Ήδη οι προτάσεις αυτές έχουν ενταχθεί στα αντίστοιχα χρηματοδοτικά πλαίσια και η STRATIS έχει αναλάβει την υλοποίηση των σχετικών με τις δραστηριότητές της έργων. Επίσης δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στην ενημέρωση των φορέων για τις δυνατότητες και τα οφέλη των σχετικών Εθνικών και Κοινοτικών Προγραμμάτων και Πρωτοβουλιών στο πλαίσιο ημερίδων και συναντήσεων εργασίας καθώς και στη δικτύωσή τους με διακρατικούς εταίρους. 

Εμείς στη Stratis:

  • 16 χρόνια τώρα, στηρίζουμε συμβουλευτικά επιχειρήσεις
  • Σχεδιάζουμε εξατομικευμένες επενδυτικές προτάσεις δίνοντας έμφαση στην καινοτομία
  • Αναλαμβάνουμε πλήρως την σύνταξη των επενδυτικών φακέλων και την παρακολούθηση της επένδυσης
  • Κατανοούμε απόλυτα τις οικονομικές δυσκολίες των ιδιωτών και των επιχειρήσεων
  • Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς όμως καμία έκπτωση στην ποιότητά τους

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, εδώ.


Τηλ: 210-6743835
Δευτέρα έως Παρασκευή,
09:00 με 17:00
e-mail : info@stratis.com.gr

Ή μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας.

Ενημερωθειτε

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κεντρικά Γραφεία

Διεύθυνση: Μιαούλη 7 & Παναγή Τσαλδάρη 24, Μαρούσι - 151 22, Αθήνα

Τηλ: 210 6743835 - 210 6141802

Fax: 210  6146731

Για προγράμματα ΕΣΠΑ: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ή μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Υποκαταστημα

Υποκατάστημα Ηπείρου
Διεύθυνση: Κρυσταλλοπηγή, 46200 Παραμυθιά Θεσπρωτίας


Τηλ: 26516 07044

    

iso logos new